FLAME GRILL

FLAME GRILL Flame Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Flame Grill. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:04 super SUPER ! Kortom een aanrader en een plezier om dergelijke maaltijden aan te bieden op Takeaway. Doet me plezier. Bedankt Flame
16 mei 2022 om 12:33 Slecht eten. Een gemengde sla bestaat volgens mij uit meer dan één bladje sla.
15 mei 2022 om 21:13 Goede burgers levertijd was correct alles in orde
15 mei 2022 om 12:37 Ribben waren zéér lekker en bezorging was top! Hier ga ik zeker nog bestellen!
14 mei 2022 om 22:55 Altijd tevreden geweest tot vandaag. Helft van de frieten en zoete aardappelen als normaal..Je besteld dan scampi’s is lookboter.. je krijgt een heel groot potje met 6 mini scampi’s die je moet zoeken met een vergrootglas.. Echt teleurgesteld.
12 mei 2022 om 19:56 Het is niet voor niks dat ik hier 2 dagen na elkaar besteld heb . Onze absolute favoriete Takeaway! De burgers, de ribbetjes, de koolsla… stuk voor stuk ontzettend lekker!
11 mei 2022 om 20:50 Super lekker zoals altijd!
10 mei 2022 om 23:14 Super lekker!
8 mei 2022 om 20:02 Elke keer een feest hier bestellen, super lekker en zeer vriendelijke bezorging. Jullie zijn top!
8 mei 2022 om 13:22 Super lekker
30 apr 2022 om 20:46 Lekker maar niet uitzonderlijk, snelle levering!
30 apr 2022 om 9:14 Super smaakvol. Heerlijke ribbetjes en lekkere sides.